Zgodbe iz rumenega fotelja: Jesenske pripovedi

Kraj dogodka: 
Gosposka ulica 11
Datum in ura dogodka: 
četrtek, 15 Oktober, 2015 - 18:00

Rajzefiber biro in ulična gledališka skupina SepateKapate predstavljata:

/////////////////////////////////////////////////////////////////
ZGODBE ZA JESENSKE ČETRTKE
////////////////////////////////////////////////////////////////

Đezva, prijateljica noči in ponoreli doktor Kuzmić iz Jurčičeve pasaže, iz ulične predstave Magični Rajzefiber Tour; v prostem času znan kot Uroš Rudolf, se je odločil, da bo vsem nam krajšal jesenske četrtkove večere in nam pripovedoval zgodbe.

Kdo je Uroš, se sprašujete?
Uroš je bitje, ki rado piše. O vzorcih. O rečeh, ki se dogajajo v vseh nas. Takšnih, ki jih redki zares izrazijo ali sploh želijo izraziti. Pa tistih, bolj običajne sorte. Le precej bolj neposredno.

Naneslo je tako, da Uroš svojih pisanj, pa naj bodo lirične ali epske oblike, ni še nikoli širše predstavil. Če smo popolnoma natančni, o tem nikoli ni kaj prida razmišljal. Razen včasih, ko se mu je pač tako zazdelo. Naneslo pa je tudi tako, da se je odločil, da je to treba spremeniti in tako smo mu Rajzefirbci velikodušno odstopili naš rumeni fotelj, da boste njegove pripovedi slišali tudi vi.

Pssst: Mi smo ga že slišali in iz prve roke vam povemo, da teh četrtkovih večerov ne smete zamuditi! :)

V četrtek, 15. oktobra ob 18.00 bo v Rajzefiber Biroju bral in ob tem aktivno interpretiral svojo prvo interaktivno zgodbo.
Potem jih bo sledilo še pet. Povezanih, vendar prijaznih do ''novoprišlekov''. Vsak naslednji četrtek ob 18.00.

Trajanje: 1 ura.
Vstopnine ni.
Prostovoljni prispevki: prostovoljno.

Vljudno vabljeni vsi, ki radi berete knjige, vsi, ki imate radi napete zgodbe in vsi, ki bi radi hladen jesenski večer preživeli nekje na toplem, ob dobrem čajčku in piškotih. Vabljeni tudi vsi, ki ne berete radi knjig, vsi, ki nimate radi napetih zgodb in vsi, ki bi raje hladen večer preživeli nekje na mrzlem, brez dobrega čajčka in piškotov - zato, ker vam bo sicer žal! Vabljeni tudi vsi tisti, ki zgoraj niste omenjeni! :)

Se vidimo v četrtek!
Ekipa Rajzefiber Biro, ekipa SepateKapate in Uroš Rudolf