Športa in iger! Na Koroški

Kraj dogodka: 
Koroška cesta
Datum in ura dogodka: 
nedelja, 24 Junij, 2018 - 17:00

Živo mesto bov okviru Festivala Lent letos Koroško obarvalo v športne barve. Saj veste kako pravijo: zdrav duh v zdravem telesu in da boste še za nekaj odstotkov bolj zdravi, bomo za vas pripravili čisto pravo športno nedeljo. Cesta, pločniki in skrita dvorišča se bodo spremenili v igrišča, arene, poligone in še kaj. Svoj prostor pa bodo dobili mariborski športniki, ki vam bodo predstavili paleto bolj ali manj znanih športov ter vas ob enem povabili, da se jim pridružite. Podajte se na razburljivo tekmovanje s svojimi sosedi, prijatelji, someščani in prebudite športni duh, ki ga skrivate v sebi. 

Kaj je torej vaša naloga? Iz omar potegnite trenirke, športne copate, pripravite si hladno okrepčilo, ogrejte svoje mišice in pridite na naše igrišče. Podajte se za nogometno, košarkaško ali ragbi žogo, spoznajte čisto prave samuraje, dvorišča pa bodo migala v zvokih in ritmu capoeire. Za tiste, ki radi razgibavate svoje možgane smo pripravili šah in bridž ter ostale miselne igre. Dame in gospodje, vabljeni! 

Pa še prav posebno presenečenje smo pripravili za vas!! Nogometno tekmo vseh tekem. Kdo se bo podal za žogo sprašujete? Kmalu vam zaupamo ;) 

Jasno, pozabili pa nismo niti na naše najmlajše! Za vas bomo obudili že malo pozabljene igre kot so gumitvist, zemljo krast, med dvema ognjema, trden most in še bi jih naštevali, a kaj, ko bo potem nedelja prekratka za vse dogodivščine, ki smo si jih zamislili!

Dogodek je brezplačen!
______

Več o Festivalu Lent: 

ツ VIDEO: https://youtu.be/yW_eTjAP2as 
ツ VEČ: http://www.festival-lent.si

▶ PROGRAM FESTIVALA LENT 2018: http://www.festival-lent.si/novice/novica/program-festivala-lent-2018-pdf/

nike air believe force low white with writing