Mladinski udeleženci vabljeni!

Mladinski udeleženci vabljeni!

Društvo Hiša! v mesecu maju prireja mednarodno Erasmus plus Mobilnost mladinskih delavcev »Creative – Innovative Approaches Investigators« podprto s strani MOVIT-a. Aktivnosti se bodo v Mariboru odvijale med 5. in 10. majem 2017, ko bo mesto obiskalo 21 udeležencev iz 7 različnih držav, ki bodo skupaj soustvarilo medkulturno izkušnjo.

V okviru aktivnosti, ki se maja odvijale v Mariboru se odpirajo tri mesta namenjena vsem, ki bi radi bili del projekta in kot mladinski sodelavci sodelovali pri dogodku. Prijavijo se lahko posamezniki nad 18. let. Rok prijave je 21. marec 2017. Posamezniki bodo imeli krito nastanitev in hrano med aktivnostmi projekta.

Za več vprašanj, celotedenski urnik ali prijavo pišite na jerneja@ziva-dvorisca.si.  Pri prijavi navedite: ime, priimek, naslov, leto rojstva, organizacijo ter kratko motivacijsko pismo.

 

O projektu

Usposabljanje CIA Investigators je pripravljen v odziv na potrebe po kvalificiranem osebju, ki deluje z mladimi tekom EVS projektov in po novih metodah vključevanja mladih z manj priložnostmi za udeležbo na EVS projektih.  

Tečaj usposabljanja bo prvo osredotočen na lokalne raziskave udeležencev aktivnosti in podajanje primerov dobrih praks. Udeleženci bodo izrazili svoje znanje in mnenje, ob enem pa bodo iskali alternativne pristope vključevanja oseb z manj priložnostmi. Po predstavitvah in debatah razmerij v različnih regijah in državah, bodo iskali skupne točke, ki nas vse povezujejo pri delu z mladimi. Sledila bo predstavitev dobrih praks z obiskom EVS mladinske organizacije ter mreženje udeležencev aktivnosti preko NGO sejma in  načrtovanje skupnih projektov. Rezultat  delavnic bo skupna brošura udeležencev, kjer bodo predstavljeni udeleženci, njihovi načini dela in na novo pridobljeno znanje za delo z mladimi.

Na šestdnevnem usposabljanju bodo udeleženci producirali rezultat : brošuro, ki bo orodje za promocijo projekta in razširitev na novo pridobljenih pristopov vključevana mladih z manj priložnostmi v EVS projekte. 

 

Nike Air Max 200